Se vinnere fra Sterk Reklame

Midt- og Nord-Norges årlige mesterskap i reklame er vel overstått. Se noen av vinnerne her.

12449 1308c original
12450 c0b02 original
12451 5ea4c original
12452 2ce41 original

Sterk Reklame ble arrangert for 14. gang torsdag i forrige uke. Deltakerne konkurrerte om gull, sølv og diplom i 16 kategorier, mens den gjeveste prisen er et Grand Prix.

Konkurransen er åpen for alle som er geografisk situert fra øverste nord og ned til Møre- og Romsdal. I år ble konkurransen avholdt i Frimuerlosjens lokaler, angivelig akkompagnert av «ekstrempiercing, nakendans og elektronika.»

Juryen hentes inn utenbys fra, og besto i år av Roy Erik Hansen, viseadmdirektør og konsulent i Bates United, Live Huse, AD i Dinamo, Christian Flatlie, tekstforfatter i Grey, Linda Voll, AD i Melvær & Lien (Stavanger) og Eilif Ursin Reed, tekstforfatter i Artic (Bergen).
– Selve juryeringa og resultatene i år er preget av en veldig fin spredning av utmerkelser, og juryen har spesielt merket seg noen kategorier med veldig høyt nasjonalt nivå. I tillegg er det også kommentert at noen få enkelkategorier ikke har holdt mål uttaler Sten Kirkbak, leder for Kreativt Forum Trondheim*.

Det rapporteres om rekordstor deltagelse både på arrangementet og i antall innsendte bidrag. Antall innsendte bidrag til konkurransen var på 595, mot 525 i fjor.

Grand Prix
Den gjeveste prisen gikk til Frank Trana, AD i HK reklamebyrå, for sin kommunikasjone for Boardsshop.
– Et eksempel til etterfølgelse. Flott fargebruk, originale utsnitt og et særegent uttrykk, best beskrevet som litt rufsete Disney, sa juryen om
Grand Prix-vinneren.

Disse bør også nevnes:

Kategori Kampanje: Gull til Tibe T for en kampanje for Hitra Næringsforening.

Kategori Foto: Gull til Svart på Hvitt Reklamebyrå for oppdragsgiveren Grunnarbeider, foto ved Pinch, Tom Gustavsen og Øystein Hermstad.

Kategori Reklame – Student: Gull til Andreas Winter, Eva Bergsjø Tyriberget, Joar Gregoriussen, Joakim Kjøde, David Sneeggen, Norges Kreative Fagskole (bilde 3)

Kategori Skjermbasert Reklame: Gull til Klapp Media for en jobb for P4

Blant gullvinnerne i de 13 kategoriene var Oktan Trondheim, Tank Design, Klapp Media, Svart på Hvitt, Dialogue og Tibet.

* Kreativt Forum Trondheim er en organisasjon uavhengig av Kreativt Forum.