Heder til regjeringen.no

Regjeringen.no gikk til topps og ble kåret til Beste offentlige nettsted da Farmandprisen for Beste nettsted ble delt ut.

11846 245ad original

Making Waves har arbeidet tett med Departementenes Servicesenter de siste 2 årene. Ifølge juryen er regjeringen.no et oversiktlig og informativt nettsted som svært mange brukergrupper kan ha nytte og glede av.
– Hovedmålet med regjeringen.no var å gjøre det lettere for folk flest å finne frem til den informasjonen de var på jakt etter. Det betyr derfor enormt mye for oss at juryen vektlegger nettopp denne verdien når de vurderer regjeringen.no til den mest anerkjente prisen, sier Eiliv Mæhle, salgs- og markedsdirektør i Making Waves.

Making Waves har vært en sentral leverandør i utviklingen av regjeringen.no og har levert grafisk design, teknisk prosjektledelse og systemarkitektur- og utvikling.

To andre store kunder av Making Waves kunne også glede seg etter den anerkjente prisutdelingen. Norsk Hydro fikk andreplass for børsnoterte selskaper med hydro.com og Finansforbundet fikk andreplass i SMB-klassen for sin nettløsning finansforbundet.no.

– Norske nettsteder blir stadig bedre og i år var det knivskarp konkurranse mellom medaljevinnerne. De beste norske nettstedene holder et høyt internasjonalt nivå, men det kreves stadige forbedring for å henge med i den rivende utviklingen innenfor bruken av multimedia, sier juryleder Asle Fagerstrøm i Farmandprisen Beste nettsted.