Kenneth klar for talkshow

Byggmakkers blåmussede frontfigur, Kenneth Aron Antonsen, er invitert til TV 2-programmet «Fredag» og Stål Talsnes.



– Dette er utrolig spennende og utrolig skummelt. Kenneth er hos Burson-Marsteller nå sammen med Lena og får medietrening, sier Bente Kvam Kristoffersen i DDB.

Det er ikke alle reklamemaskoter forunt å bli intervjuet på TV 2 i beste sendetid, innrømmer Kristoffersen i reklamebyrået som står bak konseptet.

– TV 2 som står for initiativet Sammen med sin kjære Lena skal altså den blå fyren med navn Kenneth Aron Antonsen delta i programmet Fredag hos Stål Talsnes i morgen. Burson-Marsteller er PR-byrået til annonsøren og de tar seg derfor av medietreningen, men det var ikke var de som tok initiativ til den lukrative eksponeringen, ifølge Bente Kvam Kristoffersen.
– Det var markedssjefen i Bygmakker, Lars Thomas Stene, som ble oppringt av TV 2. Det kunne vi jo selvfølgelig ikke si nei til. Selv om dette er noe vi hadde drømt om, ble vi veldig overrasket over at de ringte, sier rådgiveren i DDB.

Det skal ifølge Bente Kvam Kristoffersen snakkes om oppussning av huset som Kenneth og Lena er i full gang med.
– Også blir det nok litt om begge to, hvordan de ble sammen og hvordan det går med forholdet, smiler hun.

Ny film komme
Bente Kvam Kristoffersen innrømmer at timingen er perfekt. Våren er nøkkelsesongen for Byggmakker. Og i midten av mai kommer de med ny reklamefilm. Den handler om at Kenneth har kommet hjem fra ferie i Italia.

Bente Kvam Kristoffersen tror Kenneths sjarme har skaffet han invitasjonen fra Stål Talsnes.
– Jeg tror han har blitt en figur folk har blitt kjent med og han har fått en plass i hjertene til folk. Og han har blitt en kjendis med 3440 venner på Facebook blant annet. Kenneth har bred apell både til unge og voksne.

Hva blir neste TV-opptreden håper dere?
– Kenneth burde kanskje utfordret Thomas og Harald. Vi hadde svært gjerne sett at han og Lena fikk konkurrere mot Senkveld-gutta, drømmer reklamerådgiveren.

Artikkelen er også publisert hos Kampanje.