Satser nytt i Bergen

Neolab er et nytt bergensbyrå innen kommunikasjon og reklame. Nysatsingen består av blant andre Borghild Feet, Kenneth Rasmus Greve og film- og animasjonsbyrået Bug.

6622 97f55 original

Borghild Feet og Kenneth Rasmus Greve har i team jobbet med kommunikasjon og markedsføring i 7 år i Tibe Rebublic og Oktan, og samarbeidet fortsetter i NeoLab.
– NeoLab skal være et fremtidsrettet byrå som gir kundene våre alle muligheter til å nå ut gjennom nye plattformer og informasjonskanaler. NeoLab blir et utradisjonelt byrå i den forstand at vi fortsatt leverer tradisjonell reklame, samtidig som vi har kontroll på framtiden, sier daglig leder Borghild Feet.

NeoLab blir en del av PixelPark-nettverket i kontorfellesskap med Bug, TurboTape Games, MobyC og Unique Cinema Systems. Innenfor Pixelpark finnes internasjonal kompetanse på 3D-animasjoner, mobilkampanjer, dataspill, lyd- og musikkproduksjon, webdesign og utvikling av nettsamfunn.

Kreativ leder Kenneth Rasmus Greve sier det er essensielt for et reklamebyrå å ha tilgang på tjenestene PixelPark-nettverket tilbyr.
– Det er et kommunikasjonskaos der ute, og man må utnytte både tradisjonelle og nye medier smart for å nå frem. Har man et produkt hvor målgruppen er ungdom, vil vi gjerne velge å lage et nettspill sammen med Turbo Tape Games fremfor en annonse i avisen. Denne tilgangen på spisskompetanse innen nye medier gjør at NeoLab står i en unik posisjon for å møte nye trender og endringer innen markedsføring, sier Greve.

Dave Spilde er medeier i Bug og en av grunnleggerne av PixelPark. Han har store forventninger til utvidelsen.
– Vi anser NeoLab som en meget viktig strategisk satsing for oss, og kundene vil få en helhetlig tjeneste som er helt unik i Norge. Med et sterkt fokus på nye medier, og med omfattende kompetanse på disse områdene under samme tak som noen av byens mest erfarne reklamefolk, vil NeoLab framstå som friskt pust i markedet.

Byrået består også av konsulent Frode Alver Nilsen og AD Tom Lekven Nilsen.

På bildet, bak fra venstre: Frode Alver Nilsen, Tom Lekven Nilsen og Kenneth Rasmus Greve. Foran: Borghild Feet. Foto: Magne Sandnes.