Bleed blir byråmedlem

I høst har medlemmene i Designbyråforeningen gått inn i Kreativt Forum. Bleed, som hittil har stått utenfor, har nå fått godkjent sin søknad om bedriftsmedlemskap.

5004 3b62b original

Foreningen representerer nå mer enn 50 design- og reklamebyråer over hele landet.
– Det er flott å få Bleed med på laget. Dette er et av de toneangivende designbyråene som vi lenge har ønsket oss som bedriftsmedlem. Designgruppen hos oss er svært aktiv, og det er veldig inspirerende å samarbeide med dem, sier daglig leder Sol M Olving i Kreativt Forum.



Kreativt Forum skal være en organisasjon for alle som skaper verdier gjennom kreativ kommunikasjon, og Bleed vil være med å arbeide for å øke denne fokuseringen, sier hun.

For å bli medlem i Kreativt Forum stilles det blant annet krav til godkjent kompetanse innenfor kommunikasjonsrådgivning og idékraft. Byrået tiltrer samtidig Kreativt Forums Vær Varsom Plakat som er et etisk regelverk for utforming av markedskommunikasjon.
– Vi gleder oss over å være en del av det nye designmiljøet hos KF, og vil på denne måten blant annet sikre at vi jobber i forhold til foreningens etiske retningslinjer og bidra til å holde norsk design på et faglig høyt nivå. Bleed har fokus på innovative og utradisjonelle designløsninger, og vi håper samarbeidet vil bidra til bedre tverrfaglig forståelse og ytterligere fokusering på langsiktig og strategisk satsing, sier daglig leder Katrine Haug i Bleed.