Samler reklamenorge

MK Bergen har fått godkjent sin søknad om bedriftsmedlemskap i Kreativt Forum. Foreningen skal nå legge enda mer vekt på å samle Norge til et kreativt rike.

10671 cacac original

KF har med dette vel 50 bedrifts-medlemmer over hele landet.
– Vi i er svært glade for å få MK Bergen med på laget. Vi opplever byrået som svært godt og visjonært drevet. MK Bergen har etablert seg som en sterk kreativ kraft utenfor Oslo, og ønsker å bidra aktivt til å forsterke det norske fagmiljøet. Kreativt Forum skal være en organisasjon for hele Norge, og vi er sikker på at MK Bergen vil øke dette fokuset, sier daglig leder Sol M Olving i Kreativt Forum.

Kompetansekrav For å bli medlem i Kreativt Forum stilles det blant annet krav til godkjent kompetanse innenfor kommunikasjonsrådgivning, markedsrett og medierådgivning. Byrået tiltrer samtidig Kreativt Forums Vær Varsom Plakat som er et etisk regelverk for utforming av reklame.
– Vi gleder oss over å ha fått dette kvalitetsstempelet. Dette forplikter oss både i forhold til etiske retningslinjer og faglig kompetanse, sier Svein Roger Selle, administrerende direktør i MK Bergen.

– Samtidig synes vi det hyggelig at Kreativt Forum får et godt fotfeste i Norges nest største by, som faktisk har over 30 reklamebyråer. MK Bergen ønsker å utfordre foreningen til i enda sterkere grad være en forening for hele Norge. Det er et stort potensial i å etablere et felles forum for debatt som inkluderer byråer i hele landet og ikke bare i hovedsak de som er etablert i hovedstaden.

Foto: delpax @ flickr