Kavli til MK Bergen

Etter å ha brukt byråer i både inn og utland har Kavli nå valgt MK Bergen som ny samarbeidspartner innen kommunikasjon.

Kavli er markedsledende innen smelteoster i Norge, og har i tillegg produkter som kaviar og kjeks. Produktene finnes på nær sagt alle spisebord i Norge og Kavli skal i år også lansere flere produkter.

– Kavli er en nasjonal stolthet, og at vi nå får jobbe med dem tar vi som en stor anerkjennelse. Kavli vil bli en betydelig kunde hos oss i MK, og vi gleder oss til å fylle opp norske kjøleskap ytterligere, sier Svein Roger Selle, administrerende direktør i MK Bergen.

Flytter på seg Kavli har til nå nesten utelukkende brukt byråer i utlandet eller i Oslo. Nå har selskapet valgt MK Bergen som sin hovedsamarbeidspartner innen kommunikasjon.

– MK Bergen har tatt en spennende posisjon i markedet. De tenker utradisjonelt og våger å utfordre tradisjonelle løsninger. I dagens urolige marked men med stadig høyre salgsambisjoner er dette en tenkning det er lett å bli glad i, sier markedsdirektør i Kavli, Lise Godfrey.

Det er MK Bergen glade for.

– Vi er stolte og glade over å få lov til å jobbe med en merkevare som har et stort potensial og som alle har et forhold til, avslutter Selle.