Hedret for Rom

Virtual Garden Design fikk Merket for god design for sin visuelle identitet for eiendomsutvilkingsselskapet Rom Eiendom.

11937 da1f7 original
11938 b4d94 original
11939 11fab original
11940 2c0e0 original

Rom Eiendom driver med eiendomsutvikling og forvaltning sentralt i norske byer, og har som hensikt å skape attraktive byrom og knutepunkter. Formålet med den visuelle profilen var å synliggjøre Rom Eiendom som en viktig aktør i samfunnsutviklingen.

Logoen skulle være et bærende symbol for misjonen om å skape bedre byrom der mennesker møtes. Konseptet tar utgangspunkt i de geometriske formene når man ser et bybilde fra luften – ikke bare bygningene i seg selv men også gatene, veiene og plassene som binder bygningene sammen og som skaper gode byrom.



Sterk ide Juryen i Merket for god design bemerket blant annet dette: «Den sterke grunnidéen sammen med et godt typografisk særpreg er flott implementert av dyktige grafiske designere. Profilen har kraft i seg til å fungere på mange ulike kommunikasjonsflater og også i tredimensjonale uttrykk. Juryen mener det er spennende og dristig av oppdragsgiver å konsekvent holde seg til grunnkonseptet. Nok et bevis på at det enkle ofte er det beste, så lenge man har en sterk idé.»

Ny daglig leder i Virtual Garden Design, Marianne Nygård-Hansen, sier at det å motta Merket for god design gjør mer enn bare å inspirere.
– Det viser også viktigheten av å forstå kunden og ha en tett dialog gjennom hele prosessen.

Virtual Garden Design er for øvrig inne i en spennende prosess med utvikling av nytt navn og identitet.
– Vi går en spennende vår i møte, sier Nygård-Hansen.