Apps for påskefjellet

App AS, som blant annet står bak den populære YR.no-løsningen for Iphone, slipper etterlengtede oppdateringer for løsningen, samt en ny applikasjon for veimeldinger.

8829 4a4dc original
8830 2e771 original
8831 c8184 original
8832 f02dd original

YR-applikasjonen for Iphone ble lansert i januar og har rundet 40. 000 nedlastinger. Det gjør den til Norges mest brukte Iphone-app. Mandag 6. april oppdateres denne med en dobling av antall steder, 10 dagers varsel og mulighet til å velge mellom bokmål, nynorsk og engelsk.
– Dette er funksjonalitet brukerne har etterspurt siden vi lanserte første versjon, sier Kjell Rune Monsø, daglig leder i App AS.

En urskog. Apples AppStore har nær 30.000 tilgjengelige applikasjoner, som er lastet ned 800 millioner ganger i løpet av de siste åtte månedene.
– En urskog, hvor det finnes mye nyttig, mye spennende og veldig mye ren søppel, sier Sveinung Totland, styreformann i Apps.no

– Vi fokuserer på å utvikle nyttige vektøy for det nordiske markedet, med YR har vi lykkes med det. I tillegg har vi nå lansert applikasjonen Veimeldinger, hvor vi henter inn trafikkdata fra Statens Vegvesen og gir billister oppdatert info rett i lommen, sier Totland.

Du kan sjekke ut applikasjonene her, via Itunes Store:
Veimeldinger
Yr.no