Du skal få en dag i måra

Neste gang du kjøper Nora syltetøy i butikken vil det være med kjente verselinjer fra Prøysen på etiketten. Det originale syltetøyet fra Nora relanseres med nye glass og nytt design.

7621 82d87 original

– Syltetøyserien fra Nora har vært å finne i butikkene i mange år, og det var på tide å gi hele serien et løft. Samarbeidsavtalen mellom Prøysen og Stabburet gjør at det var naturlig å løfte frem noen av Prøysens mest kjente verselinjer. Alle de seks variantene: Jordbær, bringebær, appelsin, blåbær, tyttebær, og eplemos m/biter har derfor fått hver sin verselinje fra forskjellige Prøysen sanger, sier produktsjef Mari Husby i Stabburet.

Det er Sukker design som står bak reprofileringen.
– Prøysens kulturskatter profileres på denne måten bredt, samtidig som Stabburet har funnet en unik mulighet til å styrke Nora som merkevare. Nora og Prøysen har røtter og geografisk tilhørighet samme sted. Prøysenhuset ligger på Rudshøgda, der Alf Prøysen ble født, mens Nora syltetøy har lange tradisjoner i Brumunddal, som er like i nærheten. Fellestrekkene omfatter også verdier som natur, norsk, ekthet, trygghet og tradisjoner, forteller byrået.