Sølvmikk for mars til Dinamo

Radiospottene fra mars er juryert: Dinamo vant en knepen seier foran SMFB og Kitchen.

6765 131a2 original

Torstein Greni og Stein Simonsen har laget vinnerspoten, som er for Visit Denmark og Legofilm, Sagveien Resort er produksjonsselskapet bak.

Juryen sier følgende om vinnerjobben:
– I en laber runde var det denne gang jevnt i toppen. Visit Denmark trakk det lengste strået, og juryen var litt sprikende i diskusjonen. Enkelte mente at den rare engelsken til hovedrolleinnehaveren var helt malplassert, mens andre mente den var midt i blinken. Enkelte mente spottene var litt svevende og difuse, mens andre mente de traff veldig bra. Men juryen var samstemt i at totalt sett var dette fine ideer som fungerer på radio.

André og tredje. Hakk i hel kom SMFB med sine spoter for matvarehuset ULTRA. En kampanje som høstet latter blant jurymedlemmene. Sølvjobben ble laget av kreatørene Hans Martin Rønneseth, André Koot, Tina Rygh og Kristina Schaathun. Verdens Sterkeste Mann er produksjonsselskap.

Tredjeplassen gikk til Kitchen og Heidi Mittun-Kjos og Ole Henrik Stubberud. Med Både Og bak spakene fikk de bronse for en serie med spoter for Fjordland og Vinglepetter i lydform.

Hør radiospotene her

Gutta på tur. Ikke uventet er det nå åtte mannlige kretører som ligger an til å reise på tur med P4, Radio1 og RadioNorge i oktober. Kreatørene med mest poeng består nå av SMFB, Dinamo og Try.

Se navnene her.