Student-trio søker oppdragsgiver

Tre studenter ved Westerdals teknologiske avdeling går kreativt til verks for å skaffe seg den beste bacheloroppgaven.

51536 6eabc original
Nicklas Svendsrud (t.v.), Kristina Løvbakken og Magnus Kjelland. Foto: Privat

De tre studentene Kristina Løvbakken, Magnus Kjelland og Nicklas Svendsrud tar bachelor i IT, med spesialisering innen digital markedsføring og interaktiv design.

Som avslutning på bachelorstudiet ved Westerdals Oslo ACT avdeling for teknologi (tidligere NITH) gjennomfører studentene et hovedprosjekt i samarbeid med en virksomhet utenfor skolen. Dette er et tilbud til bedrifter om å få hjelp til IT‐oppgaver som av kapasitetsproblemer legges til side, en mulighet til å få vurdert alternativer til eksisterende IT‐løsninger eller andre oppgaver.

Trioen er på jakt etter en digitalt rettet bedrift som trenger kreative studenter med kunnskap innen kommunikasjon, design og teknologi.

– Vi er på utkikk etter en bedrift som utvikler kreative webløsninger, digitale kampanjer eller lignende. For oss er det viktig med en bedrift som kan utfordre oss både faglig og kreativt, forteller de til kreativtforum.no.

For anledningen har de satt sammen denne nettsiden, slik at potensielle oppdragsgivere kan bli bedre kjent med dem og oppgaven.