Fure blir nordisk Dentsu-sjef

Konsjernsjef i Dentsu Aegis Norge, Paal Fure blir nordisk sjef i Dentsu Aegis Network Nordic.

52910 8181d original
Paal Fure. Foto: Dentsu Aegis

– Vi er veldig glade for at Paal takket ja til å ta denne viktige rollen, sier Lars Bo Jeppesen i EMEA ledelsen i byråkonsernet.

– Paal er en klok leder og et faglig fyrtårn som har skapt meget gode resultater i sine åtte år i konsernet. Han kjenner alle våre forretningsområder og er en respektert person innen vårt globale nettverk. Paal har jobbet tett med våre ledere i Sverige, Danmark og Finland i flere år og kjenner konsernets virksomhet meget godt. Vi kunne ikke hatt en bedre kandidat til å ta over nå.

Paal Fure har vært konsernsjef i Norge siden sommeren 2012. Konsernet teller snart 200 ansatte i Norge ved kontorene i Oslo og Bergen. Han startet i konsernet med Vizeum i Norge. Deretter spilte han en vesentlig rolle i restruktureringen og videreutviklingen av iProspect gjennom oppkjøpet av Qualitè Search Marketing. Etter det har han lansert Isobar i Norge.

Fortsatt norgessjef

Fure vi fortsatt være konsernsjef i Norge, men vil i tillegg være Nordisk sjef i Dentsu Aegis Network. I Norden består Dentsu Aegis Network av rundt 700 medarbeidere i sju byer. Dentsu Aegis Network består av mediebyråene Vizeum, Carat og Posterscope, kommunikasjonsbyråene Isobar og psLIVE, samt Performance marketing-byrået iProspect.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på mange og viktige oppgaver i det som vel må sies å være vår bransjes mest spennende jobb. Dentsu Aegis Network er et globalt konsern med sterke og gode globale byråer som hver for seg presterer på et meget høyt niva, både i hvert land, hver region og internasjonalt, sier Fure.

– Alle som kjenner meg vet at jeg drives av utfordringer, høyt faglig nivå og flinke, ansvarsfulle mennesker. Det er det en sterk kultur for innen Dentsu Aegis Network. Derfor gleder jeg meg til å gå på jobb hver eneste dag.

Paal Fure tar over i disse dager og inngår med dette også i ledergruppen for Nordics, Central & Eastern Europe som CEO Dentsu Aegis Network Nordic.