Fursetgruppen til Pocket&Comms

Når Fursetgruppen skal styrke 21 merkevarer, er det to hovedingredienser i oppskriften: Ansettelsen av markedssjef Marianne Nygård-Hansen og samarbeidet med byrået Pocket&Comms.

54944 afcf0 original
Espen Getz Harstad (P&C, Marianne Nygård-Hansen (Fursetgruppen) og Anders Gottlieb-Nygaard (P&C). Foto: Pocket&Comms

Marianne Nygård-Hansen (40) har fått ansvaret for for all markedsføring og kommunikasjon i Fursetgruppen, en av Norges største aktører i restautrantbransjen, med restauranter som Ekebergrestauranten, Grilleriet og Lofoten. I sin nye stilling skal hun utvikle og styrke synligheten og tilstedeværelsen for deres 21 restauranter og Fursetgruppen som helhet.

En drøm

– Som hobbykokk og matblogger på fritiden er det helt fantastisk å få muligheten til å kunne kombinere lidenskap med jobb. Jeg ser frem til å kunne bidra til utviklingen av de ulike merkevarene i Fursetgruppen, sier Marianne Nygård-Hansen.

Brutal merkevareforståelse

I jakten på riktig samarbeidspartner inviterte Fursetgruppen byråer med forskjellig bransjetilnærming til en omfattende pitche-runde. Valget falt på Pocket&Comms.

– Vi gleder oss til å starte. Fursetgruppen er en spennende og fremoverlent kunde som krever brutal merkevareforståelse med tung digital forankring. Prosjektet gir oss muligheten til å benchmarke hvordan mat og merkevarebygging skal skje på nett, sier grunnlegger av Pocket&Comms, Anders Gottlieb-Nygaard.

Digitalisering

– For å hele tiden utvikle oss, mener vi det er viktig å lytte til gjestene våre, lære mer om hva de liker og ikke liker, for så tilpasse seg deretter. Dagens restaurantopplevelser foregår i høyere grad på digitale- og sosiale arenaer, og her vil Marianne og Pocket&Comms’ kompetanse være avgjørende, sier administrerende direktør i Fursetgruppen, Gjøran Sæther.

– Fra vårt perspektiv handler dette oppdraget ikke om å designe noe pent eller vinne kule priser, men om benytte tung businessforståelse og kreativ problemløsning til å øke konverteringen og forsterke bunnlinja til hele Fursetgruppen, avslutter Gottlieb-Nygaard.