Kunst og skjønnhet hånd i hånd

Adam og Evas nye kolleksjon er illustrert av Esra Røises og hennes lekne strek.

56399 5d001 original
«Babybob»
56402 681f1 original
«Badboy»
56405 9c9be original
«Grownout Crop»
56408 ab562 original
«New Mullet»
56411 47312 original
«The Lob»
56414 248ff original
«Undone Male»

– Adam og Eva har i mange år gjort hår til en kunstform, og utdannet en rekke hårkunstnere. Når vi i år skal vise frem vår nyeste kolleksjon, er det med en solid dose stolthet vi kan presentere resultatet av et samarbeid med den verdenskjente, norske illustratøren Esra Røise, forteller gründeren bak Adam og Eva, Øistein Bjørndalen.

Røise har illustrert for Vogue (Kina), Stella McCartney, Farfetch, Nylon magazine, Wallpaper, Estée Lauder, Vice, Levi’s, Nike, Costume, GQ, Volkswagen, Miss Selfridge, Russh og nå Adam og Eva.

– Hennes myke, men likevel røffe strek har slått an verden rundt, og passer konseptet vårt perfekt, skryter Adam og Eva-gründeren.

Elsker å tegne hår

– Å tegne hår har alltid vært en av mine favoritt-emner. Det er noe nesten litt meditativt over det, så det å skulle gjøre et stort prosjekt, der håret fikk hovedrollen, var veldig stas, sier kunsteren selv.

– Det var også veldig fint å jobbe med en så spennende kunde som Adam og Eva, som ikke er redd for å være annerledes, eller å tenke i nye baner. De ga meg rom til å gå litt ut av den kreative komfortsonen og prøve nye ting, noe som både var utfordrende og gøy, legger hun til.

Over all forventning

– Adam og Eva liker å være nytenkende, og ingen frisørgruppe har trolig noensinne presentert sin kolleksjon som illustrasjoner. Vi er svært fornøyde med resultatet, og synes Esra har levert over all forventning, avslutter Bjørndalen.

Resultat er seks motiver som kan sees i alle Adam og Eva-salonger i tiden fremover. Esra Røise representeres av illustrasjonsagenturet byHands.