Gir bort stock-fotos fra «Unfinished Business»

Getty Images’ avdeling for råbilder, iStock, promoterer seg selv i samarbeid med forretningsreise-komedien «Unfinished Business».

57868 98a8a original
57871 2fb8e original
57874 be972 original
57877 f389c original

Stock-foto, eller «råbilder», har ofte stort komisk potensial, særlig de tungt klisjebefengte bildene tatt i kontormiljøer, der PC-skjermen er et slags samlende, suggererende leirbål for de dresskledde landsbyboerne.

Nå har iStock, som er Getty Images’ avdeling for crowd-sourcet og vederlagsfri foto, slått seg sammen med komedien «Unfinished Business» i et promofremstøt.

Filmen, som har Vince Vaughn, Tom Wilkinson og Dave Franco på rollelisten, handler om en sjef (Vaugh) for en lite selskap og hans to kolleger som drar på forretningsreise til Europa for å spikre den viktigste avtalen i sitt liv.

IStock tilbyr nå en serie med gratisbilder i begrenset tilgjengelighet, der stjernene fra filmen opptrer i et typisk stockfoto-kontormiljø.

I løpet av de tre neste ukene kan du laste ned tolv bilder gratis, og bruke det redaksjonelt (men kun redaksjonelt). De første fire er tilgjengelige her.

«Unfinished Business» har norsk premiere 15. august.