Stena Line velger Anorak

Fergeselskapet har valgt nytt byrå for neste del av reisen.

58615 e21e9 original

Markedsdirektør for Stena Lines virksomhet i Norge, Ole Herman Kjernsby (bildet) understreker at selskapet har gått grundig til verks når Anorak er valgt som ny byråforbindelse.

Ole Herman Kjernsby

– Vi har snakket med mange og landet på dem som vi synes viste den beste forståelsen for hvordan vi kan bruke kreativitet til å utvikle forretningen. De tenker både innenfor og utenfor den tradisjonelle reklamebyråsiloen, og det trenger vi for å aktivere våre mange målgrupper og reiseanledninger. Entusiasmen de viste for oppgaven trakk heller ikke ned. Vi tar derfor med oss Anorak på neste del av reisen, sier Kjernsby.

Kreativ leder Anders Gudmundstuen peker på Stena Lines kundeløfte: Å gi kundene opplevelser som overgår deres forventninger.

– Det ble lagt ned en betydelig arbeidsinnsats for å forankre det kreative i Stena Lines forretning. At vi nå får muligheten til å videreutvikle dette er utrolig moro. Stena Line er en institusjon alle har et forhold til og vi gleder oss til å bli bedre kjent med båten, de reisende og hva Stena Line betyr for dem. I tillegg er det klart at vi har en ambisjon om å videreutvikle Stena Lines kommunikasjon og tilstedeværelse på alle digitale plattformer.

Kaster loss og satser hardt

Kundeansvarlig og partner Rune Roalsvig i Anorak forteller at det var viktig for byrået å vise at de forstår hvordan Stena Lines forretning er skrudd sammen, og følgelig hvilken rolle kreativ kommunikasjon kan ha i å forløse potensialet.

– Det viste seg at vår måte å se marked, målgrupper og digitalt mulighetsrom var relativt sammenfallende. Det gir oss et godt utgangspunkt til å skape kreative løsninger og økonomiske resultater sammen. Når man får muligheten til å arbeide med verdens største privateide fergerederi, som også er en av de fremste i internasjonal transport- og reiseservicevirksomhet totalt sett, er det bare å kaste loss og satse hardt. Vi gleder oss, avslutter Roalsvig.

Arbeidsgruppen i Anorak NOA består av: Anders Gudmundstuen, Kasper Amundsen Tuvnes, Jens Bjørklund, Pål Høyer-Andreassen, Magnus Høgberg Hansen, Ørnulf Johnsen, Elisabeth Søråsen, Edel Drage, Ellen Sørnes Hilleren og Rune Roalsvig.