JCP Event skal arrangere Gulltaggen

Gikk seirende ut av byråkonkurransen om å få arrangere bransjearrangementet Gulltaggen.

67822 2f7f2 original
Fra venstre: Lars Terje Grorud, JCP Event, Kenneth Baranyi Eriksen, INMA, Martin Mathisen, JCP Event, Knut Erik Dahle, JCP Event. Foto: Lena Britt Fredrickson/JCP

Ifølge JCP Event var Gulltaggens byråkonkurranse denne høsten intens, men det resulterte likevel i at byrået ble tildelt kontrakten om å få arrangere Gulltaggen i 2016. Gulltaggen er Norge og Nordens største bransjearrangement innen digital markedsføring, og totalt seks eventbyråer konkurrerte om avtalen.

Arrangøren, bansjeorganisasjonen INMA vektlegger kreativitet og gjennomføringsevne i tildelingen.

– JCP fremstår som et modig, nytenkende og energisk eventbyrå med mange hardtarbeidende medarbeidere. Vi gleder oss til å jobbe tettere med dem fremover mot neste års arrangement, som blir det største Gulltaggen noensinne, sier Kenneth Baranyi Eriksen, daglig leder i INMA.

Lars Terje Grorud, daglig leder i JCP Event, mener Gulltaggen har opparbeidet seg en unik posisjon blant et mylder av ulike bransjearrangementer.

– Gulltaggen har siden 1998 bygd seg opp til å bli en soleklar ener for alle som er interessert i digital kommunikasjon, innovasjon og kreativitet. Vi er ekstremt stolte over å få lov til å være med og løfte arrangementet enda flere hakk neste år, sier Grorud.

Gulltaggen 2016 arrangeres i april 2016.