Nedtelling til Gullblyanten: Hølje Tefre

Sjefen i Dinamo trekker fram flotte jobber fra året som har gått.

70054 5e40b original
Foto: Thomasz Majewski/Oslo S Utvikling
70054 5e40b original

Multi-Gullblyant-selfie: Hølje TefreHølje Tefre er utdannet på både NTG og Handelshøyskolen BI, og kom fra jobben som administrerende direktør og investeringsdirektør i investeringsselskapet Zoncolan ASA, da han tok over som amdinistrerende direktør og daglig leder i Dinamo mars 2014. Byrået flyttet nylig fra den legendarisk flotte villaen på Lagåsen i Bærum, og de befinner seg nå langt mer sentralt til stede i Schweigaards gate midt i oslo.

– Å gi «gulltips» er alltid enkelt inntil du faktisk skal gjøre det, på ordentlig. Samtidig er det noe som har stått frem mer engasjerende og tydelig enn mye annet i fjor, og som inspirer til å komme seg på jobb hver dag.

Tefre har som mange andre både POLs arbeid for Regnskogsfondet, TRYs kampanjer for FINN og Neues nye pass som höjdare, så vi velger for variasjonens skyld å fokusere på de andre jobbene han nevner.

– Er enkelt og greit misunnelig (flosklene spares til mindre gode jobber).


– Hadde det vært mulig å leve av å være kartleser ville jeg hatt den jobben. Hjemme har jeg kart over alle steder jeg har vært siden jeg begynte å reise, og denne litt sære interessen er sikkert grunnen til at jeg liker Slottsfjell-festivalens nye visuelle identitet godt, musikk er det i alle fall ikke, selv om jeg kanskje tar en tur dit i juli, men bare kanskje og først og fremst for å sjekke om høydekurvene stemmer.

– En jobb jeg gjerne skulle sett var signert fra oss. Tydeligere går det vel ikke an å fortelle og forsterke at Smash! smaker godt. Stjerne i margen til Nidar/Orkla som også så dette på idé-stadiet.








Gullblyanten 2015 arrangeres 4. mars på Plaza i Oslo. Fristen for å levere arbeider går ut midnatt torsdag 28. januar. Les mer om frister og slikt her.