Nic & Sune til Sheriff Film

Den globetrottende regissør-duoen Nic & Sune kommer hjem til Norge og blir partnere og kreative ledere i Sheriff Film Company AS.

76282 857b8 original
Partnere på taket: Bak fra venstre: Eivind Sæther, Sune Maroni, Stig Olsen. Sittende: Nicholas Müller-Osborne, Guy Haddeland og Tintin. Foto © Sheriff

Nic & Sune er en britisk-norsk regiduo som startet opp i 1999, etter filmskole i London. I løpet av 17 år har de reist jorden rundt utallige ganger og laget hundrevis av filmer for alt fra pommes frittes til Berlitz, blant annet for VISA, McDonalds og IKEA. Filmene deres har blitt omtalt som humoristiske og sjarmerende, med sterke rollefigurer og lett-gjenkjennelige situasjoner, noe som har ført til priser i blant annet Cannes Lions, Cresta og Epica.

– Dette er en meget sterk signering og vi gleder oss over å endelig kunne gå ut med nyheten om at en regiduo av dette kaliberet ønsker å jobbe med oss i Sheriff. I tillegg til at gutta skal regissere reklamefilmer, vil de som kreative ledere delta aktivt i alle andre prosjekter vi har gående, sier daglig leder Eivind Sæther.

Reorganisert sheriffkontor

– Vi skal ikke være noen «syvende far i huset», men har vært i gamet lenge og har samlet opp verdifull erfaring. Som kreative ledere i Sheriff vil vi dyrke ideene i tett samarbeid med byrå og regissør, slik at filmene når sitt fulle potensial. I et marked i stor endring, er det godt å vite at gode ideer og gode historier fortsatt selger, uavhengig av budsjett eller kanal, sier Nicholas Müller-Osborne, den ene halvdelen av duoen, som også består av Sune Maroni.

Sheriff forteller at de har gjennomgått en reorganisering av selskapet, hvor signeringen av Nic & Sune har vært første steg. Til sammen teller filmproduksjonsselskapet nå fem aktive partnere.

– Vi er helt sikre på at det kommer til å lukte krutt når vi sadler hesten og rir inn i byen igjen, avslutter Sheriffene på Torshov.