Kitchen og Bouvet vinner Echo-priser

To norske kampanjer vinner priser i årets utgave av den internasjonale DM-konkurransen Echo Awards. Én av dem handler om å få troféet trygt hjem etter utdelingen.

77465 971b0 original

DM-konkurransen Echo Awards har utpekt to norske vinnere i årets konkurranse. Kitchen vinner pris med kampanjen «Premieservice» for Bring, som ble utviklet i forbindelse med Gullblyanten for å transportere pristrofeene trygt hjem. Filmen er regissert av Petter Jahre for Qvisten.

Bouvet har på sin side vunnet pris med internkampanjen «Zero Waste» for Viasat. Hvorvidt det blir gull, sølv eller bronse på kampanjene avsløres først under prisutdelingen, som foregår i Los Angeles 16. oktober.

«Premieservice», som også vant gull i MMM tidligere i år, vinner i kategori for Travel & Hospitality/Transportation, mens «Zero Waste» vinner i kategorien Techonology and Communications.

Det er for øvrig fjerde gang på like mange år at Bouvet vinner priser i Echo: De mottok bronse i 2013 for kampanjen «Din stjerne gir håp» for Kreftforeningen, og en sølv året etter for samme kampanje. I 2015 fikk den sin tredje utmerkelse i Echo med et diplom.

Her kan du se casefilmen til «Premieservice»: