«Ditt sanne jeg» – ny video fra Nico D

I regissør Patrik Syversens nye video for Nico D opplever vi Oslo sentrum på gateplan sett gjennom øynene til en =OSLO-selger.

80070 81c7c original

Det er Patrik Syversen, som til daglig lager reklame hos Pryserfilm, som har reggisert videoen til Nico D-låta «Ditt sanne jeg», som er hentet fra den nye EP-utgivelsen «Han fortviler», det andre kapittelet av Stormøye-trilogien til Nico D. Filmen er formet som en kortdokumentar og følger =OSLO selgeren Marit gjennom en dag i førjulstiden i Oslo. Vi lar regissøren forklare:

– Fotograf Andreas Johannessen og jeg tilnærmet oss hele produksjonen som en dokumentarfilm. Det var det verdt. Marit er en fantastisk person som klarer å være positiv til tross for mye motgang. Det var utrolig fint å komme tett innpå en virkelighet ikke alle føler på kroppen. En virkelighet som tross alt er overalt rundt oss, om vi velger å legge merke til den.

– Marit er et menneske som velger å bruke overskuddet av et salg av =OSLO til å kjøpe boller til dokumentarstaben, samt å gi penger til en tigger. Hun er virkelig et eksempel på at de som har minst ofte er de som gir mest, sier Syversen.

  • Regi og klipp: Patrik Syversen
  • Fotograf: Andreas Johannessen
  • Grade/Online: Airtime Productions
  • Ekstra klipp: Postmenn:

Regissøren ønsker å takke Marit, Even Skyrud og alle hos =OSLO.