Hafslund Strøm velger Ernö

I høst har Hafslund Strøm vært på jakt etter en ny byråpartner. Etter en grundig evaluering falt valget på Ernö.

80016 814bc original
Byrå + kunde: Sindre Veseth Foss, Marit Berg, Pål Drage, Marlén Holden, Ulrik Solum Waagsether, Cecilie Helland-Evebø, Frederik Horn, Julie Hæhre, Anne-Line Ottesen, Christina Langthon og Per-Gustav Barth-Hansen.

Leder for markedskommunikasjon i Hafslund Strøm, Anne-Line Ottesen, forteller at Ernö var best i klassen til å innhente og nyttiggjøre seg relevant innsikt om Hafslunds kunder i sine kreative løsninger.

– Dette leverer løsninger vi kjenner oss igjen i og som vi har tro på vil hjelpe oss å ta en tydeligere posisjon i markedet. Vi er sikre på at de er et byrå som er en god match for oss og vi gleder oss veldig til å ta fatt på jobben som ligger foran oss, sier Ottesen.

Hos Ernö er de naturlig nok svært glade for å ha vunnet pitchen, og sier de gleder seg til å komme i gang.

– Hafslund Strøm vil være en viktig kunde for oss og de har spennende kommunikasjonsutfordringer som vi gleder oss til å jobbe med. Vi brukte mye tid på innsiktsarbeidet med pitchen og er derfor glade for at nettopp vi ble valgt, sier Frederik Horn, daglig leder i Ernö.

– Hafslund Strøm er et selskap med en stolt historikk, og et selskap som man stoler på. Dette er et utmerket utgangspunkt for å ta en enda tydeligere og attraktiv posisjon som strømleverandør til norske bedrifter og husstander i årene som kommer. Vi gleder oss til å få bidra til at Hafslund Strøm lykkes med dette, sier rådgiver Pål Drage i Ernö.

Teamet som skal jobbe med kunden i Ernö er Sindre Veseth Foss, Ulrik Solum Vaagsether, Pål Drage og Christina Langthon.