Heisholt i One Show-juryen

Kreativ leder i Heisholt Inc skal delta i Print & Outdoor-juryen i The One Show 2017.

79656 1a304 original
Erik Heisholt. Foto: Marcel Leliënhof

Erik Heisholt har lang fartstid som kreativ leder i byråer som Leo Burnett, SMFB, TBWA og Anti, han har en Grand Prix fra Cannes Lions under beltet og har tidligere juryert i konkurranser som Cannes Lions, Eurobest, New York Festivals og Gullblyanten.

Han grunnla Heisholt Inc i februar/mars 2015, et lite byrå med kunder som Adams Matkasse, Specsavers, Kronengruppen, Stavanger Symfoniorkester, samt en rekke nye kunder som han ikke vil avsløre navnet på ennå.

– Det er selvsagt hyggelig at lille Heisholt Inc er representert blant disse store, globale kanonselskapene. De prøvde seg med å sette tittelen min til Chief Creative Officer, men det er kanskje å ta litt i når man snakker om et byrå med syv ansatte. Det er en ære og en sann inspirasjon å bli plukket ut til å juryere en av de globale topp tre-konkurransene, hvor hver jury er relativt liten, sammenlignet med for eksempel Cannes Lions, sier han i en kommentar.

Heisholt er den ene av to nordmenn i The One Show 2017, da Endre Berentzen, kreativ leder i ANTI Bergen er blant de som skal juryere designkategorien.

The One Show-prisutdelingen foregår i mai 2017.