Svensk-norsk designstudio gjør Årets vakreste Bøker

Byggstudio, bestående av Hanna Nilsson og Sofia Østerhus, er Grafills nye designpartner for konkurransen Årets vakreste Bøker.

81042 ffd13 original
Byggstudio: Hanna Nilsson (t.v.) og Sofia Østerhus

Det svensk-norske designstudioet Byggstudio ble startet i 2006 av Hanna Nilsson og Sofia Østerhus.

– Byggstudio jobber hovedsakelig med design av grafiske identiteter, skilt, utstillinger og miljøer. Formidling og grafisk design i offentlig miljø er vårt største interesseområde og for tiden arbeider vi blant annet med en serie interaktive vegginstallasjoner til tre barnehager i Stockholm samt et skiltprosjekt til Harpefoss hotell, uttaler de to.

– Vi er veldig glade for muligheten til å jobbe med dette prosjektet framover. Boken er et kjært hverdagsobjekt for mange og noe det blir spennende å utforske blant annet gjennom fotografi og utstillingsformatet.

Farvel til All Tomorrow's

Grafill pålegger seg selv å bytte ut samarbeidspartnere på Årets vakreste Bøker hvert andre år.

– Vi sier nå farvel til All Tomorrow’s og det gode og solide arbeidet de har nedlagt gjennom disse årene, sier daglig leder i Grafill, Kari Bucher.

– Vi har vært strålende fornøyd. Nå er det nye krefter som skal være med oss og videreutvikle Årets vakreste Bøker, og vi gleder oss til å starte samarbeidet med Byggstudio. Vi har store forventninger til hva byrået kan bidra med. Vi vil gjøre Årets vakreste Bøker enda viktigere, enda større og enda bedre i årene som kommer, og vi vet at Byggstudio er helt riktige samarbeidspartnere for oss, sier Bucher.