VICE starter innholdsbyrå i Oslo

Det internasjonale mediekonsernet har sikret seg en jafs av Norge. 1. desember åpnet de det kommersielle innholdsbyrået Virtue i Oslo. Andrea Berentsen Ottmar blir spydspiss for den norske byråvirksomheten.

80826 7d104 original
Andrea Berentsen Ottmar er Account Director for Virtue i Oslo.

VICE Media Scandinavia består av et nettverk av digitale plattformer, produksjonsfasiliteter og content-byrået Virtue. I dag annonserte de åpingen av oslokontoret for sistnevnte. Virtue har hovedkontor i København og satellitt-kontor i Stockholm, hvor de produserer sponset innhold og multiplattform-kampanjer.

Virtue har kunder som The Coca-Cola Company, Ecco, Samsung, Skullcandy, Nike, Jägermeister, Rynkeby og TELMORE.

– Siden vi opplever en økende interesse i innholdet og tjenestene våre i hele Skandinavia, både hva gjelder kommersielle samarbeid og redaksjonelt innhold, åpner vi nå kontor i Oslo høsten 2016. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Andrea om å fronte vår utvidelse i Norden, sier Anja Agerbo Thomsen, som er Commercial Director i VICE Media Scandinavia.

Progressiv businessmodell

Andrea Berentsen Ottmar, som får tittelen Account Director, har bakgrunn fra filmproduksjonsselskapene Frokost Film og Ape&Bjørn, og hun har jobbet med både reklame, kortfilm, musikkvideo og dokumentar.

– Jeg har lenge hatt stor respekt for hva VICE får til, ikke bare ved at de leverer interessant og relevant innhold, men også at de har skapt en progressiv businessmodell som gjør at de står sterkt i en tid hvor mange redaksjoner, mediehus og byråer har det tøft. De setter dessuten historiene og innholdet først, og er til enhver tid interessert i hva unge mennesker er genuint opptatt av. Nå gleder jeg meg stort til å ta med VICE inn til inn det norske markedet, og ta Norge med inn til VICE Media Scandinavia, sier Berentsen Ottmar.