Bredere kompetanse for Expology

Anja Østerli og Tom Ivar Wisløff er ansatt i Expology som henholdsvis prosjektleder og systemkonsulent. Expology får derfor mer mangfold og større bredde i organisasjonen.




De to nyansatte skal styrke Expologys kompetanse på film og utstillinger, samt kunne tilby enda bedre support til kundene.
– Vi hadde et svært godt år i fjor, og oppturen har fortsatt i 2008. Derfor er det svært gledelig å kunne ta imot denne viktige kompetansen som Anja og Tom Ivar representerer, sier Kari Gjetrang, administrerende direktør i Expology.

Anja Østerli har bred erfaring innen kortfilm- og dokumentarfilmproduksjon. Hun kommer fra en stilling som produksjonsleder i Hybris AS, hvor hun har vært både produsent, produksjonsleder, regissør og redigerer. Østerli har en bachelorgrad i film- og TV-produksjon fra Griffith University i Australia.
– Jeg synes det er veldig spennende å få jobbe i et miljø med så mye kompetanse på så mange områder. Jeg håper at min erfaring fra filmproduksjon kan bli et viktig bidrag til å gjøre våre utstillinger og installasjoner enda bedre, sier Østerli.

Tom Ivar Wisløff kommer fra en stilling som ingeniør ved Universitetet i Agder, og har inngående kjennskap til en rekke programmer innen grafisk databehandling og 3D-modellering. Wisløff skal styrke Expologys fokus på kundesupport og IT-kompetanse.
– Jeg er glad for at jeg får muligheten til å jobbe i et selskap som ligger så tett opp til mine egne interesser. Her får jeg masse utfordringer, kommer til å ha en bratt læringskurve, og vil forhåpentligvis være et viktig bidrag til at Expology kan bli enda bedre på mine kompetanseområder, sier Wisløff.