Ny daglig leder i Wox AS

André Sjøberg tar over rollen som daglig leder for å videreutvikle visjonene til teknologene i Wox.

11659 5e0a7 original

Sjøberg har jobbet i krysningsfeltet mellom digital produksjon og reklame, blant annet som gründer i WeeGee Graphics og Riddlers Interactive, vært Senior Informasjonsarkitekt i Spray Norge/Razorfish Inc og rådgiver for Digitale Medier i Pepper Reklamebyrå og Saatchi & Saatchi Norge.

Wox har en ny generasjon verktøy for reklamebransjen under utvikling, som er en videreføring av de tjenestene og produktene Wox allerede tilbyr. Verktøyene skal ha fokus på «self servicing», gjenbruk, skalering og modularitet.

– Her er erfaringen til André gull for oss. Vi vet det vil bidra til at nye byråer får opp øynene for hvilke digitale muligheter de har med våre verktøy. Etter åtte år ved roret føler jeg selskapet vil være tjent med nye impulser, sier Igor Dekovic, avtroppende daglig leder.

Blir styreformann og rådgiver. Dekovic kommer til å gå inn som styreformann i Wox, og i en overgangsperiode fungere som rådgiver ved behov.
– Med André har vi fått en fantastisk ressurs som både kan styre den daglige operasjonelle driften, men også gi våre produkter og verktøy et realt løft, sier Dekovic, som har vært med siden oppstarten av Wox i 2002.

– Det skal bli godt å etterhvert få lansert den nye websiden for Wox, slik at vi kan få vist disse mulighetene til bransjen. Fremover vil mulighetene for krysskommunikasjon mellom ulike kanaler bety ekstremt mye for de løsningene bransjen er i stand til å levere for sine kunder, og det er veldig gøy å kunne være i forkant av denne utviklingen sammen med de dyktige teknologene i Wox, sier påtroppende daglig leder, André Sjøberg.

Wox AS er, i egne ord, et selskap som leverer kreative teknologiske løsninger, som muligjør samspill mellom ulike kommunikasjonskanaler ved å forenkle og tilgjengeligjøre teknologi så bransjens kreatører skal kunne tenke fritt.

Foto: Wox