Ingvoldstad tilbake i McCann

Etter fire år i Sydney og ett år i Singapore er Erik Ingvoldstad tilbake i McCann, der han har vært i totalt 11 år. Nå blir han internasjonal kreativ leder for Statoil-kontoen.

6966 f8809 original

Ingvoldstad begynte 1. januar i en nyopprettet stilling som internasjonal kreativ leder for kunden Statoil. Jobben vil være rettet mot alle markeder Statoil er representert i, og Ingvoldstad skal jobbe tett med kunden og McCann-byråer i disse markedene, ifølge en pressemelding fra McCann.
– Jeg er utrolig glad for å være tilbake blant venner i Sandakerveien. Som Global ECD på Statoil får jeg en unik sjanse til å fortsette i en internasjonal stilling, men bo i Norge, sier Ingvoldstad.

– For oss har det vært viktig å matche Statoils internasjonale ambisjoner, og Erik har bred erfaring fra store kunder i Australia og Singapore. Å få ham tilbake på laget styrker både vår kreative satsning og vår internasjonale kompetanse, uttaler Terje Banken, administrerende direktør i McCann.

Ingvoldstad har holdt en rekke ulike stillinger i McCann, som blant annet kreativ leder i McCann Direkte, Executive Creative Director i McCann Sydney og Regional Creative Director Asia Pacific for MRM Worldwide. Han har vunnet en rekke priser i Norge og internasjonalt, og har sittet i Cannes-juryen ved to anledninger.

Foto: McCann