Nye fjes og roller i Rayon

Design- og merkevarebyrået Rayon har rekruttert daglig leder fra egne rekker, samtidig som de har hentet inn to nye hoder.

6864 c02b3 original

Rayon har fått ny daglig leder i Elisabeth Holter-Schøyen, som kom til Rayon som rådgiver i mai 2010. Hun har nå gått over i ny rolle som daglig leder. Holter-Schøyen kom fra stillingen som partner og rådgiver i DDB Oslo, hvor hun var i 20 år. Hun har 27 års fartstid fra reklamebransjen, og har lang erfaring med konsept- og merkevareutvikling for noen av Norges største merkevareannonsører.

Kreativ leder + prosjektleder. Tone Bergan begynte som kreativ leder i Rayon 1. oktober. Bergan har lang erfaring fra alle sider av designfaget, og spesialkompetanse innen strategisk design gjennom utvikling og implementering av visuelle identiteter og designstrategier for store norske bedrifter og organisasjoner.

Merete Rogstad, som nylig begynte som prosjektleder, har lang erfaring fra design- og reklamebransjen, blant annet mange år i Batesgruppen. Hun har jobbet med store oppdragsgivere som Telenor, Harald A. Møller, Volvat Medisinske og Gilde. Hun har det siste året jobbet i Tangram Design med visuell identitet og emballasjedesign for Tine, Maarud og Kraft Foods.

– Det er veldig spennende å få Elisabeth og Tone inn i rollene som daglig leder og kreativ leder i Rayon. Begge har betydelig erfaring med prosessene som må til for utvikling av konsept- og idéarbeid, noe som er avgjørende for gode designleveranser. Vi er også veldig glade for å ha fått med oss en erfaren prosjektleder som Merete og ser frem til en vesentlig styrking på prosjektoppfølgingssiden, sier administrerende direktør Finn Morten Andresen.

Selskapet har i dag 16 ansatte og kunder som UiO, Telenor, Varner Gruppen, Cubus, Scanox, Ring Eiendomsmegling, Norgesmøbler, Furset Gruppen, Helly Hansen, Kirkelig Kulturverksted, Kaare Berntsen, Rica Grand Hotel, Vogt & Wiig, Music Export Norway og Abel prisen.

Fra venstre bak: Elisabeth Holter-Schøyen og Tone Bergan. Foran: Merete Rogstad. Foto: Rayon