Rayon-utbrytere ble Selters

Elisabeth Holter-Schøyen og Hege Mykkeltveit har dannet sitt eget byrå på Skøyen.

– Vi mener de beste konseptene oppstår i synergien mellom oppdragsgivers innsikt og vår evne til å omforme, forenkle og forsterke. Derfor ønsker vi å jobbe tett med våre kunder i prosessene. Vårt mål er å hjelpe våre oppdragsgivere med å ta vare på deres viktigste eie – deres egen merkevare, uttaler strateg og rådgiver Elisabeth Holter-Schøyen, som sammen med seniordesigner Hege Mykkeltveit utgjør byrået Selters.

Byrået jobber med konseptutvikling, posisjonerings- og merkevarestrategi. De utvikler visuelle identiteter, emballasjedesign, design for trykte flater og design for skjerm, og holder til i en gammel låve ved Den engelske park på Skøyen.

Elisabeth Holter-Schøyen har jobbet med reklame, design, konsept- og merkevareutvikling i snart 30 år. Hun var 20 år i DDB som rådgiver og partner før hun begynte i designbyrået Rayon.

Hege Mykkeltveit har bachelorgrad i illustrasjon og grafisk design fra University of Hertfordshire, England. Og har de siste syv årene jobbet i HÅG, Skigutane (Vossatassar, Bula, White Planet, Åsnes og Kari Traa) og Rayon Visual Concepts.

Byrået jobber i dag med kunder som: Bj Sport (Bjørn Dæhlie), Studio Alf, Norske Kontormøbler, Form/Funk, Søstrene Grene, Scanox (Butinox Green Room, Trestjerner, Butinox Futura), Wennesklinikken, Harlem & Moi, Eccentric Music og ROS Arena.

www.seltersdesign.no

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.