DDB kvesser knivene

Ansetter unge supertalenter og får «ny» kreativ leder.

51542 f2926 original
Eldar Skylstad, Helene Egeland, Helena Egeland og Petter Gulli. Foto: DDB Oslo

DDB Oslo fortsetter å vokse, og nå henter de inn Helene og Helena Egeland, et team som etter å ha vunnet både gull og bronse i elevklassen i Gullblyanten også vant bronseløve i Young Lions i Cannes i sommer.

– Vi har fulgt med på DDB en stund, og synes at den reisen byrået har startet på det siste året er veldig spennende, sier de to.

– Og så har de jo en veldig interessant kundeliste. Så alle muligheter er tilstede for å gjøre DDB til et av de mest kreative og nyskapende byråene i Norge.

Ledelsen i DDB Oslo er også fornøyd.

– Vi føler oss utrolig heldige som i løpet to måneder har fått de to mest lovende unge teamene i Norge til DDB. Ikke fordi de er unge, ikke bare fordi de er kreative, men fordi de bærer med seg en ny måte å tenke kommunikasjon på, som hele byrået og bransjen kan lære av, skriver byrået i en pressemelding.

Gulli blir kreativ leder

– Den beste reklamen ser ikke lenger ut som reklame, sier kreativ leder i DDB Petter Gulli.

– DDB har tidligere vært kjent for å lage noen av Norges best likte reklamekonsepter. Men vi må videre. Både som byrå og bransje. Med den digitale hverdagen har vi fått helt nye muligheter. Noe som også gjør at kundene burde kreve mer av oss. I stedet for bare å fortelle historier, kan vi også bidra til å løse kundenes forretningsutfordringer på helt nye måter.

– Den nye formen for kreativitet krever mye mer enn før, både med hensyn til mer komplekse prosesser og høyere krav til forretningsforståelse. Sammen med den veksten vi opplever, oppstår det derfor et behov for en tydeligere kreativ ledelse, sier administrerende direktør i DDB Oslo, Eldar Skylstad.

– Petter Gulli endrer derfor stilling fra kreativ planner til kreativ leder, en jobb han jo tidligere hatt både nasjonalt og internasjonalt. Hans kombinasjon av erfaring og nysgjerrighet hjelper både ferske og erfarne hoder til å tenke nye, smarte tanker, avslutter Skylstad.