Ny sjef i CAPA

Jan Tore Kristiansen (46) er ansatt som ny administrerende direktør i CAPA Kinoreklame AS.

50658 56311 original
Jan Tore Kristiansen. Foto: CAPA

Jan Tore Kristiansen kommer fra Amedia, et av Norges største mediekonsern. Der har han vært salgsdirektør for eiendom det siste året. Før det har han syv år bak seg som administrerende direktør for Mediehuset dittOslo AS.

– Vi er glade for å få Jan Tore med på laget, sier Ted Johansson, chef Nordic Cinema Group Media.

– Sammen med de andre i CAPA blir hans viktigste utfordring å gjøre kino til et enda viktigere medium for annonsørene, samt øke forståelsen for kino som annonsemedium hos kinoeiere i Norge. CAPA har en offensiv markedsstrategi og et uttalt mål om å øke sin distribusjon og knytte til seg flere kinoer, både i Oslo og andre deler av landet.

– CAPA virker på meg som et veldig spennende og dynamisk selskap, med mange dyktige medarbeidere og offensive eiere, uttaler Kristiansen.

– Jeg er overbevist om at kinoreklame har et potensial for å styrke sin posisjon i mediebildet. Det er et kraftfullt annonsemedium, som enda flere annonsører burde benytte seg av. Jeg kommer fra avisdelen av industrien, og her har aktørene lange tradisjoner for å samarbeide innenfor en rekke områder, selv om man selvsagt også er konkurrenter på andre felt. Jeg håper og tror at den erfaringen kan komme til nytte i min nye rolle, og at den kan bidra til at annonsørene får et enda bedre totaltilbud innenfor kinoreklame.

Kristiansen starter i CAPA den 1.oktober i år.