Tre nye til Trigger

Lene Lyck Fasting fra Dinamo, Therese Jensen fra Gyro og Sandra Ness fra Hyper Island er Triggers tre siste tilskudd.

51710 1719c original
Enda flere til Trigger: Sandra Ness, Therese Jensen og Lene Lyck Fasting. Foto: Trigger

Lene Lyck Fasting har 17 års kommunikasjonserfaring i skjæringspunktet strategi, analyse og kreativitet med et særlig fokus på integrert kommunikasjon og kampanjearbeid. Hun kommer fra Dinamo, hvor hun var faglig leder for PR-enheten, har jobbet som internasjonal brandingansvarlig i legemiddelselskapet Alpharma og hun har bakgrunn fra Burson-Marsteller. Lyck Fasting har hatt et særlig ansvar for intern-, lederkommunikasjon og kulturbygging i Dinamo.

– Etter 11 år i Dinamo gleder jeg meg til å komme inn i et miljø med energi, trøkk og guts. Trigger har bygget opp et fagmiljø som er herlig blottet for gamle virkelighetsoppfatninger, og jeg gleder meg til å kunne bidra inn i et miljø som så tydelig har lyst til å få til store ting sammen med kundene sine, sier Lyck Fasting, som blir ny konsulent i Trigger.

– Det er sjelden man møter en tung senior, som Lene, som samtidig er helt åpen for nye impulser og måter å gjøre ting på. Det er en perfekt kombinasjon for Trigger. Når hun i tillegg tilfører en sjelden spisskompetanse på internkommunikasjon og kulturbygging, er det ingen tvil om at vi har fått med oss en sjelden ressurs på laget, sier Preben Carlsen, daglig leder i Trigger.

Ny prosjektleder på laget

Trigger har også ansatt Therese Jensen som ny prosjektleder. Hun kommer fra Gyro, hvor hun har hatt ansvaret for en rekke komplekse prosjekter for blant annet Harald A Møller, Gassnova, Ekebergparken, Fargerike, Sparebanken Vest og Grønmyr Barnehager. Hun har også bakgrunn fra ROK og Markedshøyskolen.

– Jeg hadde en drøm om å jobbe i Trigger fordi de er best på det de driver med. Trigger er annerledes med sin åpenhet, og deler erfaringer med både hjertet og hodet. Det representerer en moderne tilnærming som ikke bare gjør oss gode internt, men også bidrar til å trekke resten av bransjen fremover, sier Jensen.

– Therese er en sjelden kombinasjon av en energibunt med både struktur, handlingskraft og vilje til å gjøre en forskjell. Det er ikke hver dag man finner slike egenskaper i en prosjektleder og vi gleder oss til å se resultatene i form av prosjekter som hele Norge vil snakke om, sier Carlsen.

Satser på digital innsiktsforståelse

Sandra Ness kommer fra Hyper Island i England hvor hun har tatt en master i digital media management. Hun har jobbet som aksjemegler i Nordic Securities AS og vært prosjektleder og konsulent i reklamebyrået Oktan før hun begynte på Hyper Island. Hun har også en bachelor fra BI. Nå begynner hun i stillingen som digital planner i Trigger.

– Trigger er et unikt kreativt miljø, og jeg er heldig som får lov å jobbe i et selskap med så gode verdier. Deres forståelse for hvordan innhold kan deles på tvers av digitale flater er sjelden, og posisjonerer Trigger som fremtidens kommunikasjonsbyrå, sier Ness.

– Sandra er både uredd og søkende og det er viktige egenskaper for å forstå hvordan man kan trigge målgruppene i fremtidens medievirkelighet. Med Sandra på laget vil vi styrke oss ytterligere på digital innsiktsforståelse og det blir stadig viktigere for å utvikle ideer som fungerer optimalt, sier Carlsen.