Hyper med økt satsing på design

Nye utfordringer og økt etterspørsel fra flere nye kunder har ført til at Hyper har utvidet designteamet sitt med tre nye designere.

56929 32e9d original
Markus Tallaksen Halvorsen, Paula Ironside og Andreas Kamphaug trer inn i Hypers designteam. Foto: Hyper

– I løpet av de siste årene har vi endret mye på hvordan vi jobber. Arbeidsprosessen er nå langt mer designdrevet og vi jobber tilnærmet sømløst mellom teknologi og design. Mange av våre prosjekter er rene innovasjonsprosjekter. Visualisering og prototyping er helt avgjørende for gode resultater for våre kunder, enten det dreier seg om appdesign, interaksjonsdesign eller visuell identitet, uttaler kreativ leder i Hyper, Lars-Petter Windelstad Kjos.

Alle gode ting er tre

Andreas Kamphaug har mange års erfaring innen UX design, branding og «det å lage sexy brukeropplevelser», ifølge Windelstad Kjos. Han har vært ansvarlig for å lage effektive gjesteløsninger for hoteller i Europa, Afrika og Midt-Østen gjennom sine 10 år hos Otrum. I Hyper er han allerede i gang som appdesigner for kunder som Gjensidige Bank og REMA 1000.

Markus Tallaksen Halvorsen er yngste medlem i designteamet til Hyper. Tallaksen fullførte nylig sin Bachelorgrad i grafisk design og art direction i Italia.

– Hans kreative og sosiale vesen passer godt inn i Hyper. Markus trer inn i rollen som grafisk designer med en lidenskap for interaksjons- og appdesign, ifølge Windelstad Kjos.

Paula Ironside er siste tilskudd i designteamet og har i årene etter sin designutdannelse i Australia jobbet som freelancer i Oslo, hvor hun har fokusert på branding og grafisk design. Med økt etterspørsel på branding og visuell identitet, blir dette også hennes arbeidsområde i Hyper.

– Det er utrolig spennende å være leder for et designteam med lang erfaring og så bred kompetanse. Vi har klart å bygge en kultur hvor det å tenke nytt og innovativt er en selvfølge. Ser på meg selv som heldig, omringet av et så inspirerende og kreativt miljø uttaler leder for designteamet i Hyper, Thuy Gia Nguyen.

Vil ansette flere

Med Kamphaug, Tallaksen Halvorsen og Ironside på plass teller nå designteamet til Hyper syv designere.

– Design blir en stadig viktigere del av Hyper og vi kommer til å styrke designteamet ytterlige i 2015, lover Windelstad Kjos.