To nye til itch

Byrået itch har ansatt grafisk designer og prosjektleder og er på god fart inn i 2015.

58513 fb904 original
Hege Røsto Jensen og Michael Söderquist-Waag. Foto: itch

– Nå er vi glade for å få to nye på plass! Vi har spennende kunder og krevende prosjekter som krever et større kjerneteam. Vi er stolte av å presentere de nye tilskuddene til itch, Hege og Michael, sier daglig leder Karine Storaker Braaten.

Om de nyansatte:

  • Michael Söderquist-Waag er kommunikasjonsdesigner med bred digitital kompetanse. Michaels evne til å tenke taktilt i digitale prosjekter er en sjeldenhet og vi gleder oss til å vise hvor viktig dette er for å kommunisere merkevarer på nett, sier Lucas Cueni designleder i itch.
  • Hege Røsto Jensen har bakgrunn som sosialantropolog og har jobbet som prosjektleder for flere større digitale prosjekter på kundesiden, blant annet i Aker Solutions. Hos itch vil hun få ansvar for å utvikle nytenkende prosesser og metoder i prosjekter og i oppbyggingen av byrået.

– Hvis man skal være i front av digital produkt- og tjenesteutvikling nytter det ikke bare å sette flinke folk sammen i prosjekter. Vi må også tenke nytt om samarbeid, metoder og prosesser. Vi er opptatt av å bygge en moderne arbeidsplass med høy grad av frihet og med fullstendig åpenhet. Vi gleder oss over å ha Hege på plass med ansvar for utviklingen av denne delen av vårt byrå, sier Storaker Braaten.

Itch er et uavhengig byrå med digitale produkt- og tjenesteutviklere som holder til på Grünerløkka.