Fra nord og sør til Tønsberg

Allegro Tønsberg styrker laget med Katrine E Sund som ny rådgiver og Kai Fischer som ny digital rådgiver.

59704 3b49d original
Katrine E Sund og Kai Fischer. Foto: Allegro Tønsberg

Katrine E Sund har lang fartstid fra reklamebransjen som både rådgiver og prosjektleder. Hun er opprinnelig fra Kristiansand, men jobbet 10 år i Trondheim før lengselen etter skjærgård og sjøliv ble for stor. Hun har derfor tatt med seg familien sørover og flyttet til Tønsberg.

Kai Fischer har mange års erfaring fra utvikling av søketjenester og løsninger for digital markedsføring som markedsdirektør i både CyberWatcher og Solid Media Group. Fischer er opprinnelig fra Bodø, men har nå flyttet til Tønsberg etter 15 år i Oslo.

Byråbyen Tønsberg

Allegro gruppen består av 40 ansatte med kontorer i Tønsberg og Sandefjord, og Allegro Tønsberg er blant de førende aktørene i «byråbyen» utenfor Oslo.

– Allegro Tønsberg består av flinke folk og har en spennende miks på kundesiden av både nasjonale tungvektere og spennende utfordrere. Vi var derfor ikke i tvil når Allegro kom på banen og ville ha oss med på laget. Nå gleder vi oss til å ta fatt på utfordrende oppgaver i vår nye hjemby, forteller Sund og Fischer.

Et attraktivt alternativ

– Både Kai og Katrine er erfarne folk som vi er glade for å få med på laget. Det viser at vi er et attraktivt alternativ til byråene i hovedstaden ved at vi tiltrekker oss flinke folk utenbys fra, sier byråleder Pia Gundersen.

Allegro er Vestfolds største kommunikasjonsmiljø og har egen film- og interaktivavdeling. Byrået har kunder som Dekk1, TORP Sandefjord Lufthavn, Roche, Best, Jotun, Fjordline, Elfa, VKT, Kongsberg maritime Vestfold- Telemark og Buskerud Fylkeskommune og Svendsen Eksos.