Tekstvekst i HvabeHager

HvabeHager vokser. Siden nyttår har tekstbyrået styrket stallen med to nye tekstforfattere, Sara Husby og Dagfinn Støve.

59239 d90c6 original
Dagfinn Støve og Sara Husby. Foto: HvabeHager

– Når behovet for tjenestene vi tilbyr vokser, må vi holde tritt, og det er veldig gøy, forteller Camilla Hager, gründer og daglig leder i HvabeHager. På kort tid har tekstbyrået fått to nye skrivekyndige medarbeidere, begge med spennende og ganske ulik bakgrunn.

Tekst i sosiale medier

I januar startet Sara Husby. Hun er utdannet journalist og har lang erfaring med tekst og kommunikasjon. Hun har tidligere jobbet tre år som journalist i sports- og magasinredaksjonen i Adresseavisen og fire år som kommunikasjonsansvarlig for en av landets største interiørkjeder. I stillingen hun kom fra, var Sara ansvarlig for strategi og kommunikasjon på nett, inkludert drift av kjedens Facebook-side, Instagram-profil, blogg og nyhetsbrev.

– Flere spør oss om hjelp til å skape innhold i sosiale medier som Facebook og Instagram, og da var det naturlig å ansette Sara på grunn av hennes kompetanse. I tillegg er det et stort pluss at hun har erfaring fra begge sider av bordet, både redaksjonelt og kommersielt, påpeker Hager.

Fra reklamebyrå til tekstbyrå

HvabeHagers aller siste tilskudd er Dagfinn Støve. Han har skarre-r og mastergrad i språklig kommunikasjon (NTNU), en utdannelse som har lært ham mye om hvordan mennesker forstår og misforstår hverandre. Han har tidligere arbeidet som tekstforfatter i reklamebyrå. Denne kombinasjonen gjør Dagfinn til en «mad man» med master, med teft for engasjerende tekster.

– Det viktigste for meg er å skrive tekster som er forståelige og som kommer til poenget. Det er lettere sagt enn skrevet, fordi man må selv skjønne et tema godt for å kunne skrive enkelt og forståelig om det, sier Støve. Selv har han ingenting imot å fordype seg i nye temaer. Og nettopp evne til å skrive om hva som helst uansett sjanger er viktig for tekstforfatterne i HvabeHager.

– Vi skriver for virksomheter i alle slags bransjer og om alle tenkelige temaer. Da er vi avhengige av å være allsidige, kunne mestre mange sjangre og format, og ikke minst å kunne sette oss inn i nye fagfelt ukentlig. Jeg er derfor veldig glad for å ha med Husby og Støve på laget. Kompetansen og erfaringen de har komplementer oss på en god måte, sier Hager.