Tre nye designere til Anorak

Anorak styrker designavdelingen med Derek Ercolano, Christina Magnussen og Edel Drage.

59353 7a687 original
Edel Drage (& Jonny), Christina Magnussen og Derek Ercolano. Foto: Anorak

Anorak vokser i flere ledd, og et stort satningsområde er nå design og ferdiggjøring.

– Det følger naturlig med kundene våre at nivået på design og visuell kommunikasjon må være høyere, sier kreativ leder for Design i Anorak, Jens Jørgen Krogsveen.

– Fra starten har vi hatt et ønske om å kunne utfordre det tradisjonelle visuelle utrykket i bransjen, og da trenger vi designere som kan tenke konseptuelt samtidig som de får ting til å se finfint ut.

– Ved alle ansettelser ønsker vi å finne de beste folkene, som kan bli en viktig del av kulturen, og ved å ansette Derek, Christina og Edel, vet vi at vi leverer på utrykk, samtidig som vi kan løse identitetsjobber hvor vi ivaretar Anoraks hovedsprodukt, nemlig ideene.

Kolleger og venner

Derek Ercolano kommer opprinnelig fra New York, og har etter flere år i byråer der, tatt sin master i Bergen ved Khib. Han er ved siden av å være en idesterk kreatør og designer, illustratør og prydet sist forsiden på It’s Nice That.

– Siden jeg begynte her forrige mai har jeg fått muligheten til å jobbe på både større prosjekter såvel som mindre, kulturrelaterte prosjekter, i et miljø hvor jeg helt ærlig kan kalle de jeg jobber sammen med for venner, sier Ercolano, anerkjennende.

Christina Magnussen er et kjent ansikt innenfor grafisk design, og kom fra Oh Yeah Studios, som hun i sin tid startet. Ellers har hun gjort en drøss av ting fra å juryere i Visuelt, foreholdt på Pecha Kucha og hatt illustrasjonene sine i et tyvetalls blader og magasiner.

– Jeg visste at Anorak var faglig dyktige, og på «gata» var ordet at det var jækla hyggelige folk. Og det stemte på en prikk. Jeg er veldig glad for at jeg nå er ansatt i Anorak, i vår lille designavdeling med Jørgen, Dereck og Edel. Dette er veldig flinke designere og topp folk, sier Magnussen.

Edel Drage (& hunden Jonny) kommer fra Trondheim, og jobbet sist i Los. Hun har jobbet med alle mulige slags kunder, fra Freia, Tele2, RiksTV, OsteCompagniet, Tine, Ruter, Peppes, OneCall og VisitSweden.

– Jeg har alltid vært glad i praktiske plagg, og anorak er jo temmelig tidløst. Jeg er usikker på om jeg ville gått hit om de het allværsjakke, men hvem vet, sier Drage.

Litt om Jonny

Fem år gamle Jonny vokste opp i ytre Enebakk, men ble headhuntet til reklamebransjen allerede da han bare var ett år gammel for å fylle stillingen som kosedyr og maskot.