Finsk sisu til MK Norway

Johanna Hulkkonen er ansatt som prosjektleder i MK Norway Reklamebyrå. Hun kommer fra tilsvarende stilling i TBWA\Helsinki.

64195 725f7 original

– Johanna har solid erfaring fra kreative miljøer og er en god forsterkning til det internasjonale MK-laget, sier byråleder Svein Roger Selle.

Johanna Hulkkonen har jobbet ni år ved TBWAs kontor i Finland, hvor hun blant annet har hatt ansvar for Nissan Nordics aktiviteter i Norden og de baltiske landene.

– Vi har valgt å se utenfor landegrensene for å styrke vår kompetanse innen alle områder av selskapet. Det er både inspirerende og utviklende å blande ulike kulturer. Dette tror vi også gjør oss til et bedre og mer attraktivt byrå. Johanna har en ekte finsk sisu sier Selle

– Jeg valgte MK Norway fordi det er et ambisiøst og kreativt byrå og med et tankesett jeg ikke har sett andre steder. De har en unik kultur og kompetanse som jeg allerede har blitt veldig glad i, sier Johanna Hulkkonen.

Hun har tatt med seg hele familien fra Finland, og har sammen med tre barn og mann etablert seg i Norge.

Hulkkonen har tidligere arbeidet med kunder som Playstation, Henkell, Beiersdorf, MARS Finland, Posten Finland og Royal Restaurants.

Hun er utdannet Bachelor of Arts og Bachelor of Business administration ved Hogesschool Inholland i Nederland, Lincoln University i UK og Mercuria Business School/ EVTEK i Finland.