Prosjektleder til Trigger

Etter to år i det svenske byrået PerPR, går Tine Baglo Skotte til Trigger.

71695 dccc3 original
Tine Baglo Skotte er Triggers nye prosjektleder. Foto © Trigger

Tine Baglo Skotte har jobbet som prosjektleder i PerPR de siste to årene, der hun har hatt ansvar for kunder i interiør- og hagekategoriene.

– Vi gleder oss til å jobbe med Tine og se hva vi kan få til sammen. Hun er en solid prosjektleder som har rukket å gjøre mye spennende de siste årene, noe både vi og kundene våre vil nyte godt av, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Skotte har tidligere studert internasjonal markedsføring ved Handelshøyskolen BI, med ett år utveksling på ESADE Business School i Barcelona, og har jobbet i eventavdelingen til kommunikasjonshuset Emerio.

Vil treffe en nerve

– Jeg har erfart at god prosjektledelse i stor grad handler om et øye for de små detaljene, og at det alltid finnes en løsning på et problem. Det handler bare om å kunne se den, også under press, sier Skotte.

– Følelsen av å være med på å lage kommunikasjon med mål om å treffe en nerve hos folk, er veldig motiverende og spennende!, forteller hun.

Det var først og fremst visjonen og metodene til Trigger som appellerte til henne.

– Jeg vil være med på å påvirke mennesker til å bli en bedre versjon av seg selv. De spennende menneskene, kundene og prosjektene er det som fattet interessen min så klart, men også ureddheten og åpenheten som Trigger har trasket inn i den norske kommunikasjonsbransjen med, gjorde meg nysgjerrig fra første sekund.