Hjernekraft til Brainify

Design- og kodekonsulentene Brainify har ansatt to nye designere. Nå utgjør det lille konsulentbyrået fem personer.

76826 e10df original
Fra venstre: Kristoffer Westgaard, Johannes Hoff Holmedahl, Gunnar Fornes og Sasha Oleksandr Dvoretskyi (femtemann Beroza Paul sitter til daglig i Bangladesh). Foto: Gry Ødegård, Sjarm Fotostudio

– Vi har siden vi startet i januar måtte takke nei til oppdrag fordi vi har hatt for mye å gjøre. Da var løsningen å lyse ut noen stillinger. Vi fikk nesten 40 søknader og hadde ti av disse på intervju. Tanken var å ansette kun én designer, men vi måtte ha begge to, sier gründer og daglig leder Johannes Hoff Holmedahl.

De to nye er interaksjonsdesigner Kristoffer Westgaard og UI-designer Sasha Oleksandr Dvoretskyi.

Brainify leverer designere og utviklere til bedrifter.

– Tanken er at du leier et klokt, teknisk hode av oss, i en dag, en uke, en måned eller mer. Bestiller du «en nettside» får du en nettside. Har du en digital smarting hos deg i et par dager får du så mye mer for pengene. Da kan vi hjelpe deg til å forstå hvordan du kan utnytte den nye digitale verden, langt utover det å lage en nettside, forklarer Hoff Holmedah.

Brainify ble stiftet av Johannes Hoff Holmedahl i november i fjor, etter 20 år som AD og designer i design-, reklame og IT-bransjen i selskaper som Oktan, Comperio og Skalar. Med seg på eiersiden har han utvikleren Gunnar Fornes og konsulentselskapet Sherpa. Brainify jobber for kunder som Dagsavisen, Vårt Land, Redd Barna og Juvente.