Fra Ernö til Qvisten Animation

Qvisten styrker staben med Senior 3D Motion Designer Finn Christian Stoveland, som tar med seg mange års reklamekompetanse når han begynner hos Qvisten 1. september.

77405 b9106 original
Qvisten-regissørene Rasmus Sivertsen, Lise Osvoll og Khim Tengesdal ønsker Finn Christian Stoveland (foran) velkommen i familien.

– Vi har lenge lett etter en dyktig Motion Designer, så vi er svært fornøyde med at vi nå får en så trivelig og erfaren medarbeider, sier produsent Irene Sødal Dietrichson.

Finn Christian Stoveland har bakgrunn fra reklamebransjen (Ernö og DDB Oslo) men har også drevet eget motion- og designbyrå i flere år.

– Med Finn Christian vet vi at vi får en erfaren og selvstendig motion/3D-designer, og vi tror også at han kan tilføre og utvikle seg videre som regissør sammen med oss. Mange forbinder Qvisten med våre store langfilmprosjekter som «Flåklypa», «Knutsen&Ludvigsen» og nå «Hakkebakkeskogen», men Finn Christian representerer først og fremst en ytterligere satsning i Qvisten innen reklame, konseptutvikling og design.

– Det å bli tilbudt jobb i et stort animasjonsstudio som Qvisten er litt uvirkelig, så jeg gleder meg til å jobbe med noen av landets dyktigst produsenter, animatører og regissører, kommenterer Stoveland.

– Det er lett å føle seg liten i et så faglig sterkt miljø som Qvisten, men jeg håper at min kommunikasjonserfaring fra reklamebyråer, særlig et så grundig og ordentlig byrå som Ernö, kan komme godt med. Qvisten står for meg som et studio der kvalitet og håndverk står sentralt, og der man har ressursene og ferdighetene til å bruke akkurat den animasjonsteknikken som kler prosjektet best. Dette blir inspirerende, utfordrende og ikke minst veldig moro!

– Vi ønsker Finn Christian hjertelig velkommen i Q-familien, avslutter Sødal Dietrichson.