Fra Orkla og Norwegian til LOS&CO

Unni-Lovise Godager Berge fra Norwegian og Bård Skjørtorp fra Orkla går inn i ledergruppen i LOS&CO. De er to av til sammen seks nye ansettelser i byrået.

77411 92d84 original
Fra venstre: Lise Victoria Møller, Stine Prøitz, Benedicte Unhjem Johansen, Bård Skjørtorp, Unni-Lovise Godager Berge (sittende) og Karl Nystøyl. Foto © LOS&CO

Både Unni-Lovise Godager Berge og Bård Skjørtorp går inn i ledergruppen i LOS, Berge som leder for Media Solutions and Investment og Skjørtorp som leder for Kundesamarbeid. Berge kommer rett fra Norwegian, hvor hun har jobbet som Head of International Marketing og International Media Manager de siste fem årene. I tillegg har hun mediebyråerfaring fra Vizeum. Skjørtorp har elleve års bakgrunn og ledererfaring fra Orkla, der han har jobbet med markedsføring og salg i tre ulike selskaper i konsernet, sist som Marketingdirektør i Orkla Foods.

– I tillegg til at Unni-Lovise og Bård har verdifull innsikt fra to så viktige bransjer som reiseliv og dagligvare, tilfører de byrået lederkompetanse og lang erfaring fra kundesiden. Det gjør oss enda bedre rustet til både å forstå kundene og kommunisere enda bedre med målgruppene, sier daglig leder Jan Christian Fosseidbråten.

Foruten Fosseidbråten, Berge og Skjørtorp består ledergruppen i LOS&CO av Anders Aakre, leder for Innhold, Per Olav Walmann, leder for Design og Produktutvikling, Ellen Fougner, leder for HR/Personal, Lukas Szachanski, leder for Drift og Gerd-Jorun Pedersen, leder for Økonomi.

Flere nyansettelser

Totalt har LOS&CO ansatt seks nye i løpet av sommeren. De fire andre nyansatte er:

  • Benedicte Unhjem Johansen, som har jobbet som Broadcast Director og rådgiver i mediebyråene Red Media Consulting og PHD, før hun en kort periode jobbet som Account Director i Isobar.
  • Stine Prøitz, som har jobbet som prosjektleder i Kitchen de siste åtte årene, med kunder som Meny, Sparebank 1 Forsikring, Byggmakker og tidligere Norwegian og Posten.
  • Karl Nystøyl har tidligere jobbet som konseptutvikler og rådgiver i Hyper, og kommer rett fra stillingen som kreativ leder i Ludens reklamebyrå.
  • Lise Victoria Møller kommer fra MEC hvor hun har jobbet digitalt, hovedsakelig som digital rådgiver.