Haydn Evans og Øyvind Ellingsen til Uniform

Designbyrået forsterker kompetansen både digitalt og innen tjenestedesign.

77144 8e2e1 original
Digital designer Øyvind Ellingsen og tjenestedesigner Haydn Evans. Foto © Uniform

Ifølge daglig leder i Uniform, Helle Thorkildsen, er 2016 et utviklingsår for byrået, og nå har de utviklet seg videre med Haydn Evans og Øyvind Ellingsen på laget.

Evans startet i sin tid selskapet Zoot, et av Norges første innen tjenestedesign. Han kommer sist fra Making Waves, der han har vært fagleder.

– Uniform er et spennende, dyktig og progressivt selskap. Jeg har merket meg at Uniform de siste årene har satset på tjenestedesign som arbeidsmetode, og det er jo hjertebarnet mitt, et fag jeg har jobbet med de siste åtte årene. I kombinasjon med en god arbeidskultur og ikke minst hyggelige folk var det enkelt for meg å velge Uniform, sier Haydn Evans.

Tjenestedesign som strategisk fundament

Ellingsen kommer sist fra Brandlab, hvor han har hatt ansvar for det digitale kompetanseområdet. Han har tidligere jobbet i Halogen.

– Jeg brenner for å lage gode brukeropplevelser i digitale flater og liker å jobbe fra det store bildet, helt ned i detaljene. Kombinasjonen av et dyktig faglig miljø med tjenestedesign som strategisk fundament og en kundeportefølje med store muligheter for å skape nyttige tjenester, ble avgjørende for mitt valg av arbeidsgiver, fastslår Øyvind Ellingsen.

– Vi er veldig glade for å ha Øyvind og Haydn med på laget i vår videre utvikling, avslutter Helle Thorkildsen.

For tiden jobber designbyrået for oppdragsgivere som Jernbaneverket, NSB, Stortinget, Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Kunst- og designhøgskolen i Bergen og Norges sjømatråd.