Fra Monster til TRY

Kristine Eikenes er ansatt som ny prosjektleder i TRY reklamebyrå.

81393 d7cae original
Kristine Eikenes (t.h.) skal inngå i enheten for rådgivning og innholdsmarkedsføring. Her sammen med enhetens leder, Sindre Beyer.

Kristine Eikenes kommer fra stillingen som produksjonsleder i TV-produksjonsselskapet Monster.

– Det skjer mye spennende i utviklingen mellom TV og kreative byråmiljøer. TRY har blitt kåret til et av landets mest innovative og kreative miljøer, i tillegg til reklame har de stor tyngde på områder som tech, performance marketing og produksjon. Jeg gleder meg veldig til å være med på å videreutvikle og jobbe i disse miljøene, sier Eikenes.

I løpet av sine syv år hos Monster hadde Eikenes ansvaret for noen av selskapets største produksjoner, som «Skal vi danse», «Idol», «4-stjerners middag» og «VG-lista». Før det jobbet hun med en rekke andre tv-produksjoner hos Nordisk Film og TV AS.

I TRY skal hun inngå i enheten for rådgivning og innholdsmarkedsføring.

– Ulike miljøer vil alltid anbefale den løsningen de selv er best på. Hos TRY opplever jeg at man ikke er bundet til sjanger men løsninger, uavhengig om uttaket har merkelappen reklame, PR eller forretningsutvikling. I stedet jobber man for konsepter som løser viktige oppgaver for kunden, sier hun.

Leder for enheten, Sindre Beyer er veldig glad for å ha fått med Eikenes på laget.

– Mange kunder ønsker å lage gode konsepter i skjæringspunktet mellom strategi, teknologi og kreativitet med innhold for ulike flater. Det er viktig for oss å kunne løfte innholdet og finne gode kreative løsninger. Derfor er det bra for både TRY og kundene våre at vi kan ønske velkommen til en som Kristine som har en så tung TV- og produksjonserfaring, sier Beyer.