Snapchat og mulighetene i den nye mediehverdagen

På dette frokostseminaret lærer du mer om Snapchat og hvordan Snapchat kan brukes som en effektiv markedsføringskanal. Vi ser også nærmere på lovverket rundt sosiale medier og de retningslinjer alle markedsførere må forholde seg til.


BAKGRUNN:

Snapchat har vokst seg til å bli det nest største sosiale mediet i Norge. Over halve befolkningen har en bruker og 70% bruker appen hver eneste dag. Nordmenn har kastet seg på plattformen i 2016 og tendensen ser ut til å fortsette i 2017. Og snart åpnes mulighetene for annonsering. Det krever at annonsørene evner å omstille seg og være til stede der målgruppen bruker tiden sin. Og de må vite hvilke lover og regler som gjelder for markedsføring på Snapchat og andre sosiale medier som for eksempel YouTube, Instagram og Facebook.       


INNHOLD:

Hvordan bruke Snapchat som en effektiv markedsføringskanal?
Isak Førre Skogland og Sindre Bjørnstad er kun 22 år men har på tross av sin unge alder drevet eget design- og kommunikasjonsbyrå med ti ansatte siden andre året på videregående. Tidligere i år startet de opp digitalbyrået Hiki, og har allerede Telenor på kundelisten. De spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med å nå ut til målgruppen på de nyere plattformene innen sosiale medier. De vil snakke om blant annet: Hvem er på Snapchat i Norge og hva gjør Snapchat så annerledes? Annonseproduktene på Snapchat og hvordan bruke Snapchat i kampanjer? Hvordan måle effekt på Snapchat? Hvordan opprette en konto? Og andre nyttige tips og triks.

 

Hva sier lovverket om markedsføring i Snapchat og andre sosiale medier?  

Advokat Marie Vaale-Hallberg i Kvale Advokatfirma forteller om krav som stilles til markedsføring i Snapchat og andre sosiale medier som YouTube, Instagram og Facebook. Gjennom praktiske eksempler forklares hvordan reglene kan følges i praksis.

MÅLGRUPPE:

Kurset er er relevant for alle som jobber innen markedsføring, PR, kommunikasjon og media. Både på byrå og kundesiden. 


DATO OG STED:
 

Tirsdag 24. januar kl. 09.00 - 11.15.
Kvale Advokatfirma, Haakon VIIs gate 10
Klikk for å se kart

PRIS: 

Kr 550,- for KF og ANFO medlemmer.
Kr 950,- for ikke-medlemmer.
* prisene er eks. mva.
** påmelding er bindende.Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.