Konkurransen Årets vakreste Bøker 2013

Konkurransen Årets vakreste Bøker 2013. Frist for å delta er tirsdag 15. januar 2013 kl 16.00.

Grafill arrangerer hvert år konkurransen Årets vakreste Bøker. Formålet er å hedre utøverne i den visuelle delen av bokbransjen, og inspirere forlag, forfattere, grafisk designere og illustratører til å lage kvalitetsbøker i alle sjangre.

Konkurransen har åtte hovedkategorier, og i hver kategori er det mulig å få tildelt ett gull, ett sølv og to diplomer. Alle vinnere presenteres i en egen katalog, og vinnerbøkene stilles ut på Nasjonalbiblioteket og i Grafills lokaler R21. Gullvinnere i konkurransen sendes i tillegg til bokmessen Book Art International i Frankfurt og Best Book Design from all over the World i Leipzig.

Grafill ønsker å skape oppmerksomhet rundt helhetstenkningen rundt en bokproduksjon, der alle ledd fra forlag, forfatter, boktrykker, designer og illustratør har utøvd et håndverk av høy kvalitet som igjen sikrer en rikere og bedre leseropplevelse. Omslag. Typografi. Billedspråk. Fargevalg. Estetikk. Design. Illustrasjon. Struktur. Helhet. Materialbruk. Bøker som inspirerer. Bøker som er vakre.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.