Hvem vet minst om Norge?

Arbeid av

En koalisjon av byråene Anorak og Wittusen Visuell Kommunikasjon står bak en ny nettbasert kampanje for Norske Vandrehjem.

Norske Vandrerhjem skal i sommer finne ut hvem som vet minst om Norge. På kampanjesiden www.hvemvetminst.no er det den som svarer mest feil som stikker av med seieren. Her får en spørsmål om alt fra norsk kultur, norsk statistikk til den norske fauna, og hovedpremien er en skreddersydd «road trip» i Norge for vinneren og tre venner.

– Kampanjen er utviklet med en påstand om at vi har mye å lære om vårt eget land og kultur. Vi undervurderer kanskje vår egen bakgård? Det er uansett et fiffig faktum at nesten dobbelt så mange visste hvem Gustav Vigeland var i 1998 i forhold til i 2009, sier kreatør i Anorak, Anders Gudmundstuen.

Bak kampanjen står koalisjonen Anorak og Wittusen&Jensen Visuell Kommunikasjon. Begge har jobbet utifra en felles strategi der Anorak har utviklet konsept og idé og WJ har ansvaret for oppfølging og støttemateriell. Design og webproduksjon er gjort av nyetablerte Good Morning.

Ansvarlig hos Norske Vandrerhjem:
Markedssjef: Pål Anders T. Sveen

Leverandører til kampanjen:
Anorak: Konsept, Idé og strategi
WJ Visuell Kommunikasjon: Strategi og oppfølgingsmateriell
Good Morning: Design og webproduksjon
Film og lyd: Storyline
Programleder: Jonna Støme
Mediebyrå: Starcom

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.