Stiansen i OneCall-kampanje

Arbeid av Los & Co

One Call var fast bestemt på å bruke en kunde med et aktivt friluftsliv i sin nye serie med reklamefilmer, og ikke automatisk ty til en kjendis.

– Vi ønsket en serie filmer som er ærlige, enkle og humoristiske. Og vi ville ha fokus på et aktivt fritidsliv, sier salgs- og markedsdirektør Thomas Sandaker.

One Call sponser blant annet 71 Grader Nord på TVNorge og er hovedsamarbeidspartner med Den Norske Turistforeningen i deres arbeid for folkelig turglede. På leting etter en aktiv friluftsperson med et langt kundeforhold, dukket eks-alpinist og programleder Tom Stiansen opp. Han har vært kunde i selskapet i over fem år.

– Jeg kjenner selskapet, og jeg likte manuset til de forskjellige filmene. De er akkurat passe uhøytidelig, sier Stiansen.

Opp som en løve … I de nye filmene, som er laget av Los&Co og One Big Happy Family med Magnus Martens som regissør, møter vi Stiansen i situasjoner i fjellveggen og villmarken, der han innledningsvis er den eplekjekke friluftsmannen, men som raskt blir jekket ned når ting ikke går som planlagt.

– Det morsomme under innspillingen var at vi merket at Stiansen helt åpenbart går med en skuespiller i seg, og som gjorde at vi kunne trekke ting lenger. I forhold til One Call har han vært det reneste kinderegget. Han har vært kunde lenge, er friluftsmann og i tillegg klarte han å få frem en varm selvironi, sier Ragnar Roksvåg, tekstforfatter i Los&Co.

Filmene hadde premiere mandag.

Teamet: Jo Espen Johansen og Ragnar Roksvåg
Konsulent: Ellen Fougner
Kundeansvarlig: Jan Christian Fosseidbråten

Produksjon: One Big Happy Family
Regi: Magnus Martens.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.